Om mig

Jag är Produktiva Pelle, och tror att allt vi gör kan göras snabbare och bättre. Allt går att göra på ett sätt som tar mindre tid eller ett sätt som förbrukar  mindre energi. Vi kan alltid bli mer produktiva.

 

Jag är en blandning av Luleåbo och Överkalixbo, en grym kombination har det visat sig. Som många andra har jag en normal vardag med allt som det innebär, att-göra-listan över engagemang i ungdomsidrott, föreningsliv och fritidsaktiviteter kan göras lång. Men jag har också ett jobb, idag på Trafikverket.

Både på jobbet och på fritiden  ställs jag inför nya val, nya beslut och nya situationer. Därför är jag intresserad av hur jag kan optimera resultaten både avseende på tid och på resultat. I dag finns det mycket tips i sociala medier och i pressen hur allt kan göras lättare och bättre. Det jag saknar är en koppling till verkligheten. Om det är så lätt som det verkar

  • varför är det då så många som verkar stressade på jobbet och privat?
  • varför är det så många som bränner ut sig?

Mina inlägg handlar om nya sätt för att göra saker snabbare och bättre, både på jobbet och fritiden, vad det än må vara. Att jag fokuserar på både och beror helt enkelt på att alla har svårt att slappna av på fritiden om man inte kan lämna jobbet på jobbet. Precis som det är svårt att vara fokuserad och produktiv på jobbet om man tar med sig fritiden och sina privata utmaningar med sig dit.

Har ni frågor eller idéer på saker ni vill att jag ska testa, kontakta mig!